Hoe werkt het?

ONLINE YESHIVA | STUDEREN OP EIGEN TEMPO

 

 

  1. Uitzoeken leergangen 
  2. Plaats gewenste leergang in winkelwagen
  3. Afrekenen
  4. De bestanden worden in een zip bestand op uw computer gedownload, dus niet de tab of venster in de browser afsluiten!
  5. U kunt nu in uw eigen tijd flexibel studeren wanneer het u uitkomt!
  6. Als u een certificaat wilt ontvangen, dient u na elke leergang een schriftelijke opdracht (beoordelingsschaal) in te leveren. De schriftelijke opdracht houdt in het schrijven van een kort verslag, max 2 bladzijdes, van de gevolgde leergang. Bij een voldoende wordt het certificaat, in het Nederlands en Engels, van de desbetreffende leergang naar u toe verzonden.
  7. Als u twee of meerdere leergangen gevolgd heeft, ontvangt u een transcript (cijferlijst) in het Nederlands en Engels.
  8. Studenten van de volledige studies (Focus Opleidingen) ontvangen, nadat alle leergangen zijn doorlopen, ook een certificaat/licentie van de desbetreffende studie, in het Nederlands en Engels.
  9. Certificaten, transcripts en licenties worden afgegeven met apostillestempel. Deze documenten zijn niet geldig zonder de handtekening en de unieke interntionale apostillestempel c.q. zegel van Rabbijn Sipporah Joseph.

   

  Rabbijn Joseph staat klaar voor vragen en / of mentoring!