Bestaat de Geestelijke Wereld Wel? Zijn Geesten Echt of Fantasie?

 Aanvullend onderwijs (artikelen, video's)

Aanbevolen: Geestelijke Oorlogsvoering Leergang (108)

 •  

   

  De geestelijke wereld, echt of metafoor? Geesten, bestaan ze wel of is het allemaal verzonnen, alleen maar fantasie? De Bijbel spreekt er veelvuldig over, zowel in de Tenach (OT) als in de Briet Chadasja (NT). Tevens bestaan er in de Joodse literatuur veel verhaalvertellingen waarin geesten, duivels, demonen een hoofdrol hebben.
  Waaronder:

  1. De Satan en de offering van Yitschak.
  2. Duivels verwarmen de bron van Tiberias
  3. De wereld van duivels en geesten
  4. De Besjt, de duivel en de engel des doods
  5. De doodsengel verliest zijn zwaard
  6. De Schabriri, de demon van de blindheid
  7. De Satan helpt Noach bij de wijnbouw

  en nog veel meer verhalen. Sommigen zijn midrash, anderen aggadah maar verhaalvertellingen hebben altijd een kern van waarheid. Waarom vele verhalen omtrent geesten in nagenoeg elke Joodse cultuur in de wereld als ze in z'n geheel niet bestaan?
  Niet alleen onder Joden maar ook onder niet-Joodse culturen en etnische groepen bestaan er ontelbare verhalen over geesten, duivels, demonen en engelen (dit zijn allemaal geesten).
  Waar komen deze verhalen vandaan? Een massale wereldwijde fantasten-bubbel?

  Soms kunnen deze onzichtbare wezens zich manifesteren in onze fysieke realiteit.
  Bekijkt u deze officiële, niet gefotoshopte persfoto’s! Klik hier op de pagina met foto's te openen.

  Wees niet bang! Het goede nieuws is dat wij door Yeshua Rabbenu de autoriteit hebben ontvangen om deze en andere machten te vernietigen op zeer kinderlijk eenvoudige wijze. Zonder, volgens de methodes van het Christendom, uzelf of iemand anders de handen op te hoeven leggen of in tongen te bidden, te 'exorcisten', of charismatish (wan) gedrag te vertonen.Tussen 10 minuten en een uur kunt ook u elke onzichtbare macht van de duisternis zeer eenvoudig, kinderlijk eenvoudig vernietigen.
  En…met terugwerkende kracht van uw vaderskant en moederskant terug t/m Adam en Chava (Eva), want in de geestelijke wereld bestaat tijd niet! ;-)

  Volg de leergang Geestelijke Oorlogsvoering (108) voor een diepgaande Bijbelstudie over
  dit thema vanuit Joods perspectief met praktische sleutels om kinderlijk eenvoudig elke duisternis in en rondom ons en onze levens te herkennen en te vernietigen op de Joods-Bijbelse manier!